HTML

Macesz.com

Örömökről és élethelyzetekről.

Friss topikok

  • Maceszka: @szpal: háát az én megfigyeléseim szerint a január közepe viszi a címet, de jövőre még változhat a... (2014.12.15. 19:47) Az év leghidegebb napja
  • Maceszka: @Claire Pap: Drága Szívecskéim! Boldog lennék, ha végre beszélnénk!!! Holnap elutazunk, és nem tud... (2014.08.08. 15:44) Samsung Galaxy S
  • Maceszka: @gyermekmosoly: A szülőket éri az a feldolgozhatatlan hiány, ami a családjuk elvesztéséből jár. A... (2014.05.05. 08:42) örömhír
  • gyverebes: várlak,majd pihi után remélem összejövünk mesére...puszi neked. (2013.10.01. 12:08) Megjöttem!
  • gyverebes: jó kis kalandos élet ,a Mindenható addjon a Máténak hosszú ,boldog életet és sok boldogságot!!! (2013.09.16. 11:20) szülinapoztunk

a ház alkatrészei

2011.07.29. 07:49 Maceszka

Ablakok, ajtók, mosdó, zuhanyfülke, wc, bidé, csapok,hűtőgép és még a tető kompletten, csavarokkal együtt, jelentem, megrendelve!

Egész héten futkároztunk, a Home Depot-ban kezdtünk, és volt, hogy még délután háromkor is ott ültünk. Hihetetlen, hogy mennyit segítettek nekünk. Jeson, aki egy félvér fiú, talán 5 órán keresztül számolgatott, kalkulált, kedvezményeket számolt, telefonálgatott. Másnap a Papát otthagytam a Home Depot-ban és elmentem ágyneműt vadászni. 3 méret van, amiből a twin méret hasonlít az otthoni egyszemélyes ágyneműre, mert a többi, a Queen és a King méretek több, mint 2 méter szélesek. Minden dupla méret, ami nekünk felesleges. Nem is mertem megvenni a paplant, mert nem látszott, hogy mennyire meleg lehet. Itt éjjel hűvös van, kell a meleg takaró.

Aztán vadásztam pár konyhai cuccot, de elfáradtam és visszavezettem a Papához, Jesonnal bemondattam, hogy a Mathiast keresik a pénztárnál. És így hamarabb végeztünk, belefért egy fish and chips az időnkbe, azt eszegettük és utána elmentünk Aranyékhoz sztrapacskázni (isteni volt), házat nézni (nagyon különleges lesz), aztán fürödni. Este későn érkeztünk haza.

Ma este a Magyar Narancs kért interjút, 11-kor kezdődik. Az off grid életmódról kérdeznek minket.  Hát nem izgalmas?

Közben persze a fiúk építkeznek. Az idő szépséges, inkább meleg, jöhetne az eső! Éjjelre rendeltem, vagy küldjétek ide az otthoni felhőket!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://macesz.blog.hu/api/trackback/id/tr253108715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GJani 2011.07.29. 08:34:52

Sztem, maga az a tény, hogy tudnak rólatok, felfigyeltek rátok, és érdeklődnek, önmagában izgalmas.
Tán csak nem aggódnak, hogy -nyugalmuk, kiszolgáltatottságuk elkerülése érdekében- milyen körülmények közé "menekülnek" a zemberek?

Maceszka 2011.07.30. 04:08:08

@GJani: Én nem hallottam a krdéseket, de Matyi szerint érdekes lesz majd a cikk, az egész dolognak, ahogy mondod, a társadalmi hátterét kutatják. Itt van az ideje!
süti beállítások módosítása