HTML

Macesz.com

Örömökről és élethelyzetekről.

Friss topikok

  • Maceszka: @szpal: háát az én megfigyeléseim szerint a január közepe viszi a címet, de jövőre még változhat a... (2014.12.15. 19:47) Az év leghidegebb napja
  • Maceszka: @Claire Pap: Drága Szívecskéim! Boldog lennék, ha végre beszélnénk!!! Holnap elutazunk, és nem tud... (2014.08.08. 15:44) Samsung Galaxy S
  • Maceszka: @gyermekmosoly: A szülőket éri az a feldolgozhatatlan hiány, ami a családjuk elvesztéséből jár. A... (2014.05.05. 08:42) örömhír
  • gyverebes: várlak,majd pihi után remélem összejövünk mesére...puszi neked. (2013.10.01. 12:08) Megjöttem!
  • gyverebes: jó kis kalandos élet ,a Mindenható addjon a Máténak hosszú ,boldog életet és sok boldogságot!!! (2013.09.16. 11:20) szülinapoztunk

minek?

2017.03.29. 14:31 Maceszka

Van itt nekünk egy Horváth Gedeon Eseményközpontunk. Igen  első kérdésem: Ki az a Horváth Gedeon? Második kérdésem: milyen eseményközpont? Milyen esemény és milyen központ? Mennyiért? Miért üres egy éve? Mit csinálnak ott és ha igen, miért nem? Kié? Mié? Minek? 

Minden faluban, minden koszfészekben van kastély, minimum egy sportcsarnok, fakivágás, pusztítás, hiábavaló építés, lopás, csalás és hazugság.

A CEU a Közép Európai Egyetem, egy fantasztikus intézmény, ma ezt akarják megszüntetni. Igen emberek! Ez az igazi hazaárulás! Meg az a film, ami egy magyar faluról szól, ahol mindenki hülye, ronda, degenerált. A címe: A mi kis falunk (anyádé) Mi ez, ha nem pont ez a hazaárulás???

 Egy 2 milliárdos film egy lóról, egy csődörről, de a filmben töke van. Ez már itt a teljes elmebaj? Vagy van még nekünk hová fejlődni?

Kétségbe vagyok esve. Egy elmeosztályon érzem magam, ahol szélsebesen mennek a falnak. Szép csendben alakul a fasizmus? Tényleg? Mi is úgy járunk, hogy nem hisszük el??

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://macesz.blog.hu/api/trackback/id/tr2312385443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása